Cleanfix – linija deterdženata i hemikalija

OSVEŽIVAČ PROSTORA (LIMUN, JABUKA, TROPIC, OCEAN)

osvezivaci– Koristi se za neutralisanje neprijatnih mirisa u toaletima, svlačionicama, tuš kabinama i drugim zatvorenim prostorijama. Produženo dejstvo osvežavanja.
– Uputstvo za upotrebu: Dobro promućkati. Okrenuti raspršivač na gore i prskati u vazduh. Izbegavati prskanje na zidove, nameštaj i tkaninu.
– Pakovanje: 200ml

SREDSTVO ZA UKLANJANJE OSTATKA LEPKA

– Uklanja tvrdokorne ostatke lepka i lepljive trake sa svih vrsta tvrdih površina kao što su metal, prirodni i veštački kamen, keramika itd
– Uputstvo za upotrebu : Naneti na površinu i ostavi da odstoji 5-10 min, kako bi sredstvo počelo da deluje, a zatim obrisati magičnom krpom ili ubrusom. Sredstvo se koristi nerazblaženo
– Pakovanje: 1L
– pH vrednost

GRILLREINIGER – sredstvo za čišćenje rerni

GRILLREINIGER– Sredstvo za brzo, jednostavno i efikasno čišćenje peći, roštilja, tiganja, grejnih ploča, aspiratora. Za horizontalne i vertikalne površine.
– Uputstvo za upotrebu: Pre upotrebe, sredstvo promućkati. Koristi se nerazblažen. Sredstvo se nanosi na hladne površine. Osušite površine pre nanošenja sredstva. Sredstvo nanositi sa udaljenosti 25-35 cm držeći bocu u vertikalnom položaju. Posle nanošenja, zatvorite vrata rerne i ostavite da odstoji 5-10 min. Uklonite ostatke mokrom krpom ili sunđerom, a zatim isperite sa dosta tople vode ili hladnom vodom i sapunicom. Ne sme se koristiti na spoljnim površinama, staklenim, aluminijumskim, ili dekorativno obojenim površinama.
– Pakovanje: 1L
– pH vrednost 13

SIFEX ABFLUSSREINIGER – sredstvo za čišćenje sifona i odvoda

sifex– Sredstvo za čišćenje sifona i odvoda.
– Uputstvo za upotrebu: Pažljivo sipajte 0,5L sredstva direktno u odvod. Ostavite da odstoji najmanje 1 sat. Isperite sa puno vode. Odvode koji su često tapušeni mogu se preventivno tretirati sa 0,25 L na svake 4 nedelje.
– Sadrži: kalijum hidroksid,natrijum-hipohlorit
– Pakovanje: 1L
– pH vrednost 12

Kälte Spray – sredstvo za skidanje žvaka

– Sredstvo u vidu spreja za brzo i efikasno uklanjanje ostataka žvakaće gume sa različitih površina (tepiha, i drugih vrsta podova). Zahvaljujući efektu dubokog hlađena (do -45°C) prekidaju se adhezione sile između žvakaće gume i podloge na koju je nalepljena i samim tim veoma brzo se uklanja.
– Uputstvo za upotrebu: Sredstvo se koristi nerazblaženo i nanosi se direktno na žvaku. Nakon 2-3 minuta plastičnom špatulom skinite odlepljeni ostatak. Pre upotrebe testirajte podlogu (tepih) na postojanost boje.
– Pakovanje: 500ml

SANITARREINIGER

sanitaerreiniger– Sanitarreiniger je sredstvo namenjeno za čišćenje sanitarija i toaleta. Pogodan za čišćenje pločica, sanitarija, sanitarnih čvorova od porcelana, hroma. Sredstvo ujedno čisti i dezodoriše. Nakon čišćenja, ostavlja dugotrajan, svež miris. Koristi se nerazblažen.
– Pakovanje 1L
– ph-vrednost 0.5
– Doziranje: za čišćenje velikih površina pravi se rastvor: 200 – 1000ml/10 L vode.

ECONOM

econom – Univerzalno sredstvo za svakodnevno čišćenje i održavanje različitih površina i predmeta. Pogodan za čišćenje: podova, stepenica, pločica, prozora, plastičnih, lakiranih i obojenih površina, venecijanera, stolova, kuhinjskih elemenata, pultova, toaleta i toaletnih elemenata. Neutralna formulacija koja slabo peni. nanosi se ručno (mopom), sunđerom, mikrofiber krpama.
– Pakovanje 1L
– ph vrednost 8
– Doziranje: 15-50 g/10 L vode (1-3 prskanja) u zavisnosti od nečistoća.

DIRT-EX

dirt-ex – Sredstvo za čišćenje jako zaprljanih podova i jakih nečistoća. Visoko-koncetrovana i visokoalkalna formulacija intenzivno rastvara jeke nečistoće i masnoće iz najmanjih pora i pukotina. Pogodan za čišćenje podova u industriji, radionicama, halama i javnim garažama, kao i u prehrambenoj industriji – kuhinjama, restoranima, kantinama, klanicama, mesarskoj industriji, mlekarama, ugostiteljskim ustanovama. Pogodan za ručno i mašinsko čišćenje. Nanosi se ručno (mopom) ili mašinski.
Napomena: u kuhinjama obavezno ispiranje površina.
– Pakovanje 10 L
– ph-vrednost 13.5
– Doziranje: 200 – 1000ml/10L vode (2-10% rastvor).

FRIGO-CLEAN

frigo-clean– Neutralna formulacija pogodna za čišćenje hladnjača (do -30°C). Temeljno čisti i uklanja čestice sa podova, zidova, vrata, polica. Nije potrebno prekidati proces hlađenja u prostorijama u toku čišćenja. Redukuje razvoj klica. Nanosi se ručno (mopom), sunđerom, mikrofiber krpama. Rastvorena prljavština može se pokupiti usisivačem. Proizvod se koristi isključivo nerazblažen.
– Pakovanje 10 L
– ph vrednost neutralna
– Doziranje: naneti 150-200ml/m2

ALKOHOLREINIGER

– Sredstvo na alkoholnoj bazi za svakodnevno održavanje tvrdih podova: pvc, linoleum, kamenim, laminatnim, mermernim i poliuretanskim podovima…
– Prednosti proizvoda:velika snaga čišćenja, i kada se koristi regularno odlaže potrebu za dubinskim čišćenjem tvrdih podova. dobar vizuelni efekat jer ostavlja sjaj. Koristi se za svakodnevno održavanje podova. pored velike moći čišćenja sredstvo ima i svojstvo neutralizatora neprijatnih mirisa. Sredstvo ne peni i ne postoji potreba za ispiranjem.
– Pakovanje 10l,
– Ph-vrednost 7.0-7.2
– Doziranje 100ml/10l vode

DUFTREINIGER – Sredstvo sa mirisom vanile i limuna

– Sredstvo na alkoholnoj bazi sa mirisom vanile i limuna za svakodnevno održavanje tvrdih podova: pvc, linoleum, kamenim, laminatnim, mermernim i poliuretanskim podovima…
– Prednosti proizvoda:velika snaga čišćenja, i kada se koristi regularno odlaže potrebu za dubinskim čišćenjem tvrdih podova. dobar vizuelni efekat jer ostavlja sjaj. Koristi se za svakodnevno održavanje podova. pored velike moći čišćenja sredstvo ima i svojstvo neutralizatora neprijatnih mirisa. Sredstvo ne peni i ne postoji potreba za ispiranjem.
– Pakovanje 10L i 1L

GLASS REINIGER

– Efektivno sredstvo za čišćenje svih staklenih, sintetičkih i plastičnih površina
(stolovi, ogledala, vrata, stakla na automobilima…). Čisti temeljno, ostavljajući
tanak zaštitni film. Efikasno otklanja masnu prljavštinu, nikotin… sredstvo je
preporučljivo za obojene površine, jer ih ne oštećuje. Brzo se suši, bez naknadnog
brisanja.
– Pakovanje 10
– ph-vrednost 9.6

KRAFTREINIGER

– Sredstvo za jako zaprljane površine. Delotvorni koncentrat za čisćenje velike moći za otklanjanje svih nečistoća na podnim oblogama za mašinsko održavanje (mašine koje čiste, peru i suše u jednom radnom prolazu), kao i čišćenje svih vodootpornih podova – mermer, granit, pvc.guma, linoleum, industrijski podovi (aerodromski, železnički, autobuski holovi, bolnice hoteli,super marketi….). Bez poteškoća skida nataloženu prljavštinu i masnoću.
– Pakovanje 10l
– Ph vrednost 11.3

FEINSTEREINIGER

– Sredstvo za jako zaprljane površine, koje sa sigurnošću rastvara masnoće i svu ostalu nečistoću (uklanja masne prljavštine, kao i ostatke guma na svim tvrdim podovima).
– Pakovanje 10l
– Ph vrednost 13.00

ANTI OIL EXTRA

– Sredstvo za odmašćivanje, otklanjanje ulja i smole kao i stare osušene prljavštine sa podova, zidova kao i sa mašinske opreme, stakla, plastičnih masa obojenih i lakiranih površina.
– Pakovanje 10l
– Ph vrednost 7.0

ENTKALKER

– Sredstvo za čišćenje svih sanitarnih područja, velika moć čišćenja hroma, čelika….idealno sredstvo za čišćenje bazena i svih velikih površina pod sanitarijama jer uklanja kamenac, mrlje od rđe, a pri tom ne ostavlja tragove.
– Pakovanje 10l
– Ph vrednost 9.0

FLECKENLOSER – sredstvo za uklanjanje fleka sa tekstila

FLECKENLOSER– Sredstvo za uklanjanje fleka sa svih tekstilnih površina.
– Uputstvo za upotrebu: Sredstvo naprskati na površinu koja se čisti i ostaviti da odstoji 5-10 minuta. Nakon toga isprati vodom.
– Pakovanje: 1L
– pH vrednost 7

TEPPICHREINIGER EXTRA STARK

– Sredstvo za dubinsko čišćenje tepiha, kako za šamponiranje, tako i za ekstrakcisko pranje. efikasno čisti, a ne oštećuje tretirane površine. prijatnog mirisa.
– Pakovanje 10l
– Ph vrednost 7.0-9.0
– Doziranje 200-300ml /10l vode

Sledeća strana >>

Comments are closed.

 • Kontakt

  Adresa:

  • Branka Miljkovića 15,LEDINE-Surčin,BEOGRAD

  Telefoni:

  • telefon/fax: 011/226-10-88
  • ostali telefoni:
   1. 011/655-55-70 (prodaja)
   2. 011/655-55-68
   3. 011/655-55-69
   4. 011/655-55-71

  E-mail:

  Zastupnik za Makedoniju:
  SVIS KLIN SISTEMI DOOEL

 • Aktuelno

 • Sertifikati